Wakie, praat met wildvreemden via je wekker

Wakie, praat met wildvreemden via je wekker

Wakie is een gratis wekker-app voor Android en Windows Phone, en komt binnenkort ook uit voor iPhone. Dit is niet zomaar een wekker; in plaats van een alarm dat afgaat, word je gebeld door wildvreemden.

De community van Wakie bestaat uit 2 groepen, de Wakies en de Sleepyheads. Die laatste, de slaapkoppen, zetten het tijdstip vast op de app. Op het moment dat ze wakker moeten worden, verbindt Wakie de Sleephyhead met een Wakie van dezelfde leeftijd. De stem van de Wakie moet er voor zorgen dat de slapende beter wakker wordt. Het gesprek duurt slechts een minuut en het telefoonnummer wordt nooit vrijgegeven.

Let op: Momenteel kunnen alleen slaapkoppen uit de VS, Canada, Verenigd Koninkrijk, Singapore en Hongkong zich aanmelden. Wil jij graag mensen wakker bellen, dan maakt het niet uit waar je vandaan komt. De dienst zal zich snel uitbreiden naar andere landen.

Het komt natuurlijk voor dat je op moet staan, maar er niemand is om je op te bellen. In dat geval laat Wakie een normaal alarm afgaan waardoor je niet te laat wakker wordt.

Download Wakie voor Android

Download Wakie voor Windows Phone

Bron: The Next Web

Lees ook:

  • Link Gekopieerd!
Bezig commentaar te laden