Spotify-alternatief Beats Music verschijnt op 21 januari

Spotify-alternatief Beats Music verschijnt op 21 januari

Beats Music verschijnt op 21 januari in de Verenigde Staten met applicaties voor Windows Phone, iOS en Android. Muziekliefhebbers in andere landen moeten nog even wachten op de release, zelfs als zij zich van te voren hebben ingeschreven voor de launch van Beats Music.

Hoewel het nog te vroeg is om programma’s te vergelijken heeft Beats Music een feature die voorsprong op concurrenten als Spotify, Rdio en Google Music Play All Access kan opleveren. Deze feature biedt gebruikers een specifieker selectiesysteem in de radioversie dan voorgaande services. Beats Music combineert een krachtige zoekfunctie met de handmatige selectie van muziek die gekozen worden door een team van deskundigen.Beats Music maakt gebruik van verschillende systemen om de smaak van luisteraars te ontdekken en herkennen. Het bedrijf heeft een ingenieuze constructie ontwikkeld met zinnen die je stemming beschrijven. In dit opzicht staat het programma dichter bij diensten als Pandora en Nokia MixRadio.

De Amerikaanse prijs voor de muziek-app is $9,99 per maand voor een persoonlijk abonnement en $14,99 voor een familieabonnement dat geldig is voor vijf personen. Zodra er meer bekend is over de lancering in Europa melden we het hier.

Volg Softonic op Facebook en Twitter voor het laatste nieuws over Beats Music!

  • Link Gekopieerd!
Bezig commentaar te laden